RODDOR

Anastasia Maria, lupta pentru viata. O ajutam si noi?

IMG_3207
❤ Anastasia Maria, 2 ani si 2 luni ∞

Anastasia este puisorul Alinei. Alina si cu mine am fost colege de liceu. La majoratul ei a inceput povestea mea de iubire cu sotul meu. Am si locuit in acelasi apartament o vreme in perioada studentiei, la Iasi. Dar noi doua ne-am regasit cu adevarat de cand suntem mamici. Vorbim aceeasi limba, respiram acelasi aer de prunci care miros a laptic fermecat, avem aceleasi suflete pline de bucuria de a fi mamicile fetitelor noastre, simtim si ce nu vorbim…asa ca mamicile care isi adora puisorii.

Ieri cand am aflat vestea ca fetita ei se afla in suferinta si a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. I-am scris imediat, sa stie ca sunt si eu aici, acolo, alaturi de ei. Cand m-am trezit de dimineata am rememorat informatia in capul meu si cu tristete am constatat ca e reala si nu a fost vreun vis urat de peste noapte. Din pacate, traim o realitate crunta. Mi-a si raspuns la mesaj Alina. E greu sa simti cat de trist e sufletul unei mame care se lupta pentru viata copilului ei. Cauta solutii oriunde, oricat e lumea de mare. Am plans de durere, de neputinta, de ciuda, mi s-a facut stomacul cat un purice. Cum altfel cand mamica de ieri ce-mi vorbea cu atata iubire si duiosie de minunea din viata ei, Anastasia Maria, azi imi zice in incheierea mesajului:

”-Ceea ce-mi doresc este sa traiasca!”

E trist si dureros, stiu! Va rog din tot sufletul, sa ne intoarcem catre Anastasia si ai ei parinti cu multa iubire, sa ne rugam ca pe chipul angelic al fetitei sa vedem doar zambete, sa-i auzim rasul vesel de copil sanatos, lacrimile de tristete si disperare ale parintilor sa se transforme in lacrimi calde de fericire. Au nevoie de noi toti, iar noi toti, impreuna, putem salva viata Anastasiei.

Fiind o forma rara de cancer, din pacate nu exista posibilitatea de tratament in Romania, astfel incat parintii asteapta raspuns de la una dintre clinicile din afara tarii unde micuta poate primi tratament de specialitate (Anglia, Franta, Italia sau America). Costurile tratamentului nu se cunosc deocamdata, dar ne putem imagina ca nu o sa fie deloc mici. Sa incercam impreuna, mana de la mana, sa strangem banii de care depinde o viata de copil! Sa luam noi pe umerii nostri povara cheltuielilor, umerii lor duc destul, se lupta pentru viata fetitei lor!

Donatia o fac si eu, o va face si mama mea….te rog si pe tine ce ai fost coleg de liceu cu noi, pe tine care ai fost coleg de facultate cu mama Anastasiei, pe tine care i-ai fost vecin de strada, pe tine care esti mamica, pe tine taticule, pe tine fata cocheta, pe tine tinere, pe tine omule, te rog sa fii bun si generos si sa donezi oricat poti in conturile de mai jos, pentru viata Anastasiei…

Daniluc Alina-Daniela (mama Anastasiei)

Banca Transilvania, Agentia Brancoveanu
B-dul Constantin Brancoveanu, nr. 114, Bucuresti, Romania
Cont SWIFT: BTRLRO22
Cont IBAN EURO: RO22BTRLEURCRT0345494901
Cont RON: RO72BTRLRONCRT0345494901

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

IMG_3206

Sa-i ajutam ca la urmatorul Craciun sa poata pune in albumul familiei o poza tot asa de frumoasa ca si cea din anul ce tocmai a trecut

Rodul iubirii lor are nevoie de noi toti!!!!

*** Impreuna pentru Anastasia – da click aici si poti ajunge pe pagina de facebook dedicata strangerii de fonduri pentru Anastasia. Acolo o sa gasesti informatiile actualizate despre starea micutei luptatoare pe care toti o vedem o invingatoare

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Update : Pentru donatii aveti acum la dispozitie si contul de PayPal, alina_daniela_angheluta@yahoo.com

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

20.04.2016 : Anastasia va intra astazi de dimineata in operatie, ce-a de-a doua deja la cei doi anisori ai ei. Sa o purtam in gandurile si inimile noastre, sa ne simta pe noi toti, ca suntem multi(si sper din ce in ce mai multi), acolo aproape de ea, cu ea, in acest moment greu al vietii ei! Va rog sa nu incetati sa faceti cunoscuta povestea ei. Donatiile sunt esentiale, indiferent de suma…si-apoi dam povestea mai departe.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Dragilor, Asociatia ”Salveaza o inima” s-a alaturat de astazi, 20.04.2016, strangerii de fonduri pentru a salva inimioara de prunc bun si luptator, inimioara Anastasiei,               care astazi a stat in operatie 9 ore!
Tineti puiul de om in inimile voastre si nu incetati sa dati mai departe cazul si sa donati!
Eu donasem deja, dar am facut o proba acum si prin intermediul Asociatiei ”Salveaza o inima” si merge foarte usor, donatia poate incepe de la 2 euro.

Screen Shot 2016-04-20 at 23.33.09

Multumim din inima Vlad!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Articol preluat din Ziarul Evenimentul regional al Moldovei, 22.04.2016

”La numai doi anişori, Anastasia Daniluc a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, ce-i poate curma viaţa. Boala, tumoră rabdoidă de plex brahial, nu poate fi tratată în România, motiv pentru care părinţii micului îngeraş au cerut ajutorul medicilor de peste hotare, însă valoarea tratamentului ajunge la suma de 250.000 de euro, bani de care părinţii Anastasiei nu dispun. Astfel, printre lacrimi şi cuprinşi de disperare că şi-ar putea pierde copilaşul, aceştia fac un apel către oamenii inimoşi care, din puţinul lor, pot reda fetiţei şansa la viaţă
Grăbiţi şi cuprinşi de grijile cotidiene, trecem adesea cu nepăsători pe lângă semenii noştri, fără a ne întoarce privirea spre nevoile şi suferinţele lor. Mulţi dintre noi suntem prinşi în vâltoarea expansiunii pe scara ierarhică a societăţii, ei captivi în tristeţe şi boală…Totuşi, în faţa încercărilor grele ale vieţii trebuie să facem front comun şi putem începe prin a-i întinde o mână de ajutor Anastasiei Daniluc, un îngeraş de doi anişori, ce a fost diagnosticată cu tumoră rabdoidă de plex brahial, o boală extrem de rară la nivel internaţional.

Puţinul nostru înseamnă totul pentru Anastasia!
Durerea resimţită de familia Anastasiei, de apropiaţii care au văzut-o prima dată gângurind şi care astăzi, caută cu disperare ajutorul oriunde cred că l-ar putea găsi, este greu de explicat în cuvinte! Nu ne-am putea împăca cu ideea că viaţa unui copil poate fi curmată din cauza lipsei banilor pentru un tratament adecvat, motiv pentru care astăzi putem să ne unim forţele şi să dăruim o speranţă, să salvăm o viaţă!
Având o formă rară de cancer, micuţa Anastasia nu poate fi tratată în România, de aceea părinţii au cerut ajutorul medicilor de peste hotare, aşteptând cu sufletul la gură răspuns de la clinicile de specialitate din Anglia, Franţa, Italia şi America, acolo unde a răsunat strigătul lor de ajutor.
Îmbucurător este faptul că medicii de peste hotare îi dau şanse de supravieţuire copilei. Sfâşietor însă, este faptul că viaţa Anastasiei a primit un preţ, peste puterile părinţilor. Acum, viaţa Anastasiei depinde de suma de 250.000 de euro, ceea ce reprezintă contravaloarea tratamentului de specialitate, conform raportului medical primit recent de la Clinica Great Ormond Street Hospital, din Regatul Unit.
Cu lacrimi în ochi, părinţii micului îngeraş aşteaptă şi răspunsul celorlalte clinici, însă aceştia sunt conştienţi că valoarea tratamentului este prea mare pentru puterile lor, pentru puterile apropiaţilor. Aici trebuie să ne implicăm noi, să dovedim că avem suflet şi să construim o mare familie în jurul Anastasiei, familie care să contribuie la strângerea banilor de care micuţa are nevoie. Deşi pare un obstacol mult prea mare de depăşit, fiecare ajutor contează, iar din puţinul nostru îi putem da micului îngeraş o şansă de supravieţuire.
Astfel, cei care vor să ajute pot face donaţii, în funcţie de posibilităţile fiecăruia, la Banca Transilvania, acolo unde au fost deschise conturile RON:RO72BTRLRONCRT0345494901
şi EURO: RO22BTRLEURCRT0345494901.
Deoarece oamenii inimoşi există, s-au alăturat campaniei de salvare a micuţului înger şi reprezentanţii asociaţiei „Salvează o inimă!” care povestesc, tuturor celor care-şi rup câteva minute din programul obişnuit, suferinţa Anastasiei.
Haideţi să ieşim în întâmpinarea unui strigăt disperat de părinte care vrea să ducă bătălia cu boala, pentru copilul său. „Ceea ce-mi doresc este să trăiască!”, acestea sunt singurele cuvinte pe care Alina Daniluc, mama Anastasiei, le mai poate rosti. De noi depinde ca această tristă propoziţie să se transforme într-un recunoscător „Mulţumesc că i-aţi redat pruncului meu şansa la viaţă!” ”
* * * by Anca Burniche – ziarulevenimentul.ro

Multumim din inima Anca!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

emigrantul.it a preluat si a dat mai departe cazul Anastasiei.

Multumim din inima!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Nepretuita viata azi are un pret! 250.000 Euro

Noi avem pana acum vreo 18.000 Euro! E mult? E putin? E doar o bucatica de viata pentru Anastasia. Suntem pe drumul cel bun, dar timpul ne preseaza grozav. Va rog din suflet sa dati povestea mai departe, sa o faceti cunoscuta in cercurile voastre de prieteni, familiilor voastre, comunitatii din care faceti parte. Puiul asta de om are nevoie de noi toti!

Sa o purtam in gandurile si inimile noastre, sa-i rostim numele in rugaciunile noastre!

💌Share-uim cu dragoste! Donam! Donam si share-uim!

Multumim din inima!

Anunțuri

14 gânduri despre &8222;Anastasia Maria, lupta pentru viata. O ajutam si noi?&8221;

 1. Poate ar fi bine sa vorbiti si la companiile de telefonie..sa dam SMS-uri prin care sa trimitem catre micuta banuti. E mult mai eficient sa doneze lumea. Multa sanatate!

  Apreciază

  1. Multumesc mult Giorgiana pentru sugestie! Vorbesc negresit cu Alina si cineva se va ocupa si de acest aspect. Te rog da povestea mai departe, cu cat suntem mai multi cu atat reusim sa strangem banii necesari mai repede. Multa sanatate!

   Apreciază

   1. Cu siguranta se vor strange mai multi banuti daca se va apela si la varianta donarii prin SMS! Negresit sa faca parintii demersurile necesare in acest sens si asteptam numarul pt donatii ! Sanatate cat cuprinde!!

    Apreciază

   2. Anisia multumesc din suflet! Am dat deja informatia mai departe si se lucreaza pe partea asta.
    Uite o veste buna, de astazi s-a alaturat noua si Asociatia ”Salveaza o inima”, unde se pot face foarte usor donatii, incepand chiar de la 2 euro.

    Multumesc! Tine pe micuta Anastasia in inima ta, ajuta-ne sa o ajutam!

    Apreciază

   3. Este o idee sa se scoata la licitatie ceea ce nu mai este nevoie in casa omului si sa le vinzi pe FB si banii sa intre direct in contul fetitei, am vazut ca s-au mai strins asa bani in alte cazuri de donatii 🙂 ce spuneti?

    Apreciază

   4. Multumesc Georgeta pentru sustinere si idee. La asta m-am gandit si eu acum cateva zile si lucrez la idee, sa vad cum ar fi cel mai bine/usor de realizat. Eu sunt prima care va dona din lucrurile fetitei mele, deja am pregatit o parte. Multumesc din suflet! Te rog sa dai povestea mai departe si daca se poate sa faci si o mica donatie, oricat, conteaza enorm!

    Apreciază

 2. Buna, Georgiana!!! Ai informații despre clinica unde este operata micuța Anastasia? Sau despre forma de cancer depistata? E posibil sa fi pierdut niște pași di poveste și îmi cer scuze, dar am auzit aseară vorbindu-se despre o clinica la Roma, Spital de pediatrie BAMBINO GESÙ si nu am putut sa nu ma duc cu gândul la fetița Alinei. Multă sănătate și sper sa auzim de bine cât mai curând!!!! Va îmbrățișez cu drag, pe tine, Iulian și minunea voastră!

  Apreciază

  1. Anastasia fetita Alinei are din pacate o forma de cancer extrem de rara si foarte agresiva. La noi in tara nu se poate trata pt ca nu sunt protocoale, fiind asa rara. Are tumora rabdoida de plex brahial! Operatia de urgenta de astazi, 20.04.2016, are loc la spitalul Marie Curie in Bucuresti, la indrumarea unei clinici din Franta care a vazut si discutat dosarul.Tumora si-a dublat foarte repede volumul, de la C5-C6, a ajuns sa apese pe nervii de la C3-C7, acest lucru ducand la incapacitatea micutei de a merge si a-si misca manuta stanga. Manuta dreapta neputand fi folosita deja de doua luni. Inca se asteapta raspuns de la una dintre clinicile din afara tarii, care o pot primi pe micuta pentru tratament. Atunci o sa stim si care vor fi costurile, deci si cati bani o sa mai avem de strans. Multumim pentru sustinere Raluca!

   Apreciază

   1. Imi cer scuze ca nu am putut raspunde imediat. Ma bucur ca ai gasit raspunsul totusi in randurile scrise de mine. Multumesc tare mult pentru implicare! Sa nu uiti te rog sa dai povestea mai departe…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: