RODDOR

Muzica – Muzica pe care s-a născut F.M.

La noi in casa canta…muzica 😊 Nici cocosul, nici gaina, ci muzica. Clasica in 80% din timp. 10% muzica pentru copii, cantecele vesele si frumoase. Eu le cant deodata cu „banda”, Francesca rade si danseaza in stilul ei iar cand tati e acasa, face un play-back adorabil pe melodiile astea. Restul de 10%, jazz, ca-i place lui tati si postul lui preferat de radio: Martini in the Morning. In linii mari cam asa sta imparteala.
De cele mai multe ori ascultam muzica direct de la radio. Recomand www.klassikradio.de Este absolut divin! Au o muzica superba si mai nou si foarte multe categorii, diversitate foarte mare. Nu va speriati de reclame sau stiri in germana. Intra doar pe postul principal. Orice reclama apare nu e deranjanta oricum, de cele mai multe ori e soptita, in nici un caz nu este difuzata cu un volum mai mare decat al muzicii.

Klassik Radio are si app foarte bun si usor de folosit. Ca sa va faceti o idee si sa vedeti la ce ma refer cand zic ca au diversitate foarte mare: Klassik Radio Live (postul principal), Friends Home, Klassik Rock,Healing, Legenden der Klassik, Chor, Barock, Christmas, Schiller, Rock Meets Classic, Games, Klassik Dreams, New Classics, Nature, Brazil, Lounge, Movie, Lounge Beat,  Opera, Smooth, Pure Mozart, Pure Bach, Pure Verdi (*cele cu scris cursiv sunt preferatele mele) Ei cum suna? Stiu, tentant 😊 Abia asteptati sa le incercati pe toate.

20161

Mai am un post de radio pe care il ador, este preferatul meu de fapt.

Whisperings Solo Piano Radio ♡ http://www.solopianoradio.com

Pentru ca atat de mult imi place postul asta de radio, pianul in general ma relaxeaza instantaneu, fruntea se descreteste si sufletul vibreaza de la primele acorduri, am ales sa fie si muzica pe care Francesca Maria sa vina pe lume. Amintisem in articolul Nasterea ca o sa va povestesc pe ce muzica a venit pe lume iubita mea fetita. Familiarizata fusese cu ea deja din viata intrauterina, ulterior a ascultat muzica aceasta de nenumarate ori…iar eu nu mai zic, cand o reascult, traiesc mereu emotiile celui mai important moment din viata mea, venirea pe lume a pruncusorului. Demo-uri ale tuturor pieselor din cele doua albume, Whisperings – Solo Piano vol 1 si Whisperings – the Best of David Nevue, puteti asculta pe iTunes. De acolo le-am si cumparat.

Screen Shot 2016-01-18 at 22.05.07

Tot din muzica pe care Francesca s-a nascut mai fac parte si compozitiile lui Eugen Doga (compozitor roman de peste Prut) si Igor Krutoy (compozitor rus).  De asemenea se gasesc de cumparat pe iTunes.

Screen Shot 2016-01-18 at 22.04.26

Mie muzica asta mi-a pus liniste in suflet, ganduri si simtiri cand ma pregateam sa devin mama. A fost acolo cu mine cand am dat nastere Francescai, e muzica pe care ea a venit pe lume, pe care a respirat pentru prima data. Apoi a intretinut atmosfera din noua familie in trei. O mai face inca si cu siguranta o va face mult timp de acum incolo.

E muzica noastra, e plina de emotii si trairi, de viata noua, de familie, de noi trei.

Do Re Mi Fa Sol La Si Do…

3 gânduri despre &8222;Muzica – Muzica pe care s-a născut F.M.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: